Re-Run

Re-Run on  taitavien luistelijoiden ohjattu taitotunti jossa jäällä on mukava käydä tekemässä hyvällä porukalla, musan pauhatessa, helppoja ja haastavia harjoitteita, yksin ja yhdessä.

Taitavia taitoja tartuttaa entinen Rockettes-luistelija Emma Mäkinen. Emma suunnitelee ja ohjaa harjoitteita ja antaa vinkkejä taidon onnistumiseen. Joskus tunti voi olla myös ns. hikitunti, näitä sisällöllisiä toiveita Emma kuuntelee mielellään.

Tunti järjestetään tiistaisin Konalassa, 1-kenttä parillisina viikkoina klo 20.30-22.00 ja 2-kenttä parittomina viikkoina klo 20.15-21.45.

Ryhmään ilmoittaudutaan koko kaudeksi, siis syksyyn ja kevääseen. Mikäli luistelija ei jostain syystä halua jatkaa keväällä on siitä ilmoitettava viimeistään 9.12.2018 sähköpostilla kirsi (a) helsingintaitoluisteluklubi.com.

Jos halut osallistua vain muutamia kertoja esim. opiskelujen tai muun poissaolon vuoksi niin siitä ja maksusta sovitaan etukäteen sähköpostitse kirsi (a) helsingintaitoluisteluklubi.com. 

Pääsyvaatimukset


- 18 vuoden ikä
- tunnistettava osaaminen: vastakolmonen, käänne, vastakäänne, twisselit
- iloa treenata

Harjoituksia ei järjestetä niinä viikkoina, jolloin hallit ovat suljettuina tai jäävuoro peruuntuu seurasta riippumattomasta syystä.

Ryhmä ei osallistu kauden 2018-2019 aikana kilpailuihin

Lisätietoja joukkueen toiminnasta antaa Emma Mäkinen. Viiestit voi lähettää myös seuran toimiston kautta toimisto (a) helsingintaitoluisteluklubi.com

 

ILMOITTAUTUMINEN