JääPrinsessat

JääPrinsessat joukkue on lopettanut 10-vuotisen toimintansa 19.9.2016.

Kiitos prinsessat.

**************

20.9.2016

HTK:ssa aloittaa uusi ryhmä, joka tarjoaa mahdollisuuden jatkaa luistelua joukkueen kanssa oman uran loputtua.

Jos innostuneita luistelijoita löytyy, haluamme järjestää taitavien luistelijoiden ohjatun taitotunnin ja tehdä toiminta sellaiseksi , että jäällä on mukava käydä tekemässä hyvällä porukalla, musan pauhatessa, helppoja ja haastavia harjoitteita, yksin ja yhdessä.

Taitavia taitoja tartuttamaan on lupautunut Rockettes-luistelija Tiia Poikajärvi. Tikru on luvannut suunnitella ja ohjata harjoitteita ja antaa vinkkejä taidon onnistumiseen. Joskus tunti voi olla myös ns. hikitunti, näitä sisällöllisiä toiveita Tikru kuuntelee mielellään.

Tunti (75 min.) järjestetään maanantaisin klo 20:15 - 21:30 ( alkaa ilman jäädytystä).

Ryhmään ilmoittaudutaan netin kautta, ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen ja mikäli luistelija päättää jatkaa ryhmässä ja vahvistaa jatkon myClubissa niin luistelijalle lähtee lasku.
Ryhmään ilmoittaudutaan koko kaudeksi, siis syksyyn ja kevääseen, mikäli luistelija ei jostain syystä halua jatkaa keväällä on siitä ilmoitettava kirjallisesti 3 viikkoa ennen kevätlukukauden alkua., toimisto (a) helsingintaitoluisteluklubi.com.

Pääsyvaatimukset
- 18 vuoden ikä
- tunnistettava osaaminen: vastakolmonen, käänne, vastakäänne, twisselit
- iloa treenata

Harjoituksia ei järjestetä niinä viikkoina, jolloin hallit ovat suljettuina tai jäävuoro peruuntuu seurasta riippumattomasta syystä.

Ryhmä ei osallistu kauden 2016 -2017 aikana kilpailuihin.