Akatemia

HELSINKI ROCKETTES AKATEMIA - huippu-urheilua hyvällä fiiliksellä!

Helsinki Rockettes Akatemia on ensimmäinen koskaan perustettu muodostelmaluisteluakatemia, ja sen tarkoituksena on tarjota polku Helsingin Taitoluisteluklubi ry:n motivoituneille ja lahjakkaille luistelijoille 8-vuotiaista aina aikuishuipulle asti. HTK:n edustus- ja seniorijoukkue Helsinki Rockettes on toiminut myös Helsinki Rockettes Akatemian edustusjoukkueena Akatemian perustamisesta kaudesta 2012 - 2013 lähtien. Hyvien kokemusten saattelemana akatemiatoiminta on laajentunut: Team Fintasticlaisten RCKT-Akatemia, Finettesläisten PreAkatemia ja MiniMintsläisten Mestarihautomo sekä PepperMintsien ja MiniSparklesin yhteinen Säihke ovat vankkoja portaita kohti Helsinki Rockettes Akatemian ja muodostelmaluistelun huippua.

Akatemian tavoitteena on varmistaa Rockettesin ja suomalaisen muodostelmaluistelun pysyminen maailman huipulla sekä mahdollistaa lajin kehitys. Tavoitteena on kehittää sekä yksilö- että joukkuevalmennuksen osaamisen määrää ja laatua. Akatemia mahdollistaa monipuolisen, laadukkaan ja määrällisesti riittävän harjoittelun. Sen toiminnan tavoitteena on tarjota urheilijan hyväksi toimiva ja kokonaisvaltaista valmennusta tukeva toimintaympäristö. Tässä on tärkeää taustalla toimiva ja Akatemiaa tukeva seuramme sekä koulutetut ja menestyneet ammattivalmentajamme.

Akatemian toiminta-ajatus pohjautuu maailmalla arvostettuun ja menestyneeseen joukkueeseen, kolminkertaiseen maailmanmestariin, Helsinki Rockettesiin, ja sen toimintakulttuuriin. Helsinki Rockettes Akatemia kasvattaa urheilijoita, jotka ovat fyysisiltä ja henkisiltä ominaisuuksiltaan vahvoja ja tasapainoisia, ja he osaavat kuunnella itseään ja muita. Akatemian tavoitteena on antaa urheilijoille valmiudet tavoitella parasta niin urheilussa kuin elämässä.