Ilmoittautuminen aikuisten ryhmiin

 

Ilmoittautuminen kevään 2019 ryhmiin

Kevätkausi 4.1. - 14.4.2019, yhteensä 14 kertaa.
Jäsenmaksu laskutetaan kerran lukuvuodessa, syksyllä maksettu jäsenmaksu on voimassa myös kevätkauden. 

Maksuvälineinä käyvät myös Smartum, ePassi ja Edenred -tuotteet.

RyhmätAika ja paikkaHinta
Perusryhmät

Haluaisitko oikeasti oppia kolmoset, sirklaukset ja muut perusliikkeet?
Entä piruetit, kaaret ja valssihypyt? Tai ne oikeat peruspotkut? Perusryhmä on juuri sinulle.

Aikuisten perusryhmät on tarkoitettu vasta-alkajille ja muutaman vuoden luistelleille. Tunnilla on mahdollisuus tehdä liikkeitä oman tason mukaan.

maanantai
klo 18.50-19.45 Salmisaari

TAI

sunnuntai 
klo 10.25-11.20 Paloheinä

190 euroa
+ jäsenmaksu 30e
Kaaret ja käännökset

Aikuisten kaaret & käännökset -ryhmässä opetellaan terän käytön saloja. Pääpaino on perusluistelussa ja askeleissa. Ryhmän valmentajana toimii Ari-Pekka Nurmenkari.


Ryhmä sopii erityisen hyvin aikuisluistelijoille, joilla on jo jonkin verran luistelukokemusta. Ryhmässä on luistellut niin aikuismuodostelmaluistelijoita kuin yksinluistelun harrastajiakin. Yhteistä on se, että kaikki luistelijat haluavat kehittää käännöksiään sujuvimmiksi ja kaariaan syvemmiksi.

perjantai
klo 14.40-15.30 Helsingin jäähallin harjoitushalli
190 euroa
+ jäsenmaksu 30e
Jatkoryhmä

Aikuisten jatkoryhmä on tarkoitettu aiempaa luistelukokemusta omaaville. Jatkoryhmässä harjoitellaan hieman kovemmalla vauhdilla ja tehdään vaativampia liikkeitä kuin perusryhmässä. Tunneilla tehdään alku- ja loppuverryttelynä helpoimpia perusaskeleita (esim. kolmosia, sirklauksia, kaaria, perusluistelua), joka tunti joku uusi/vaikeampi askelharjoitus (käänteet, vastakäänteet, askelsarjat, twisselit, silmukat yms.) sekä hyppyjä (yksöishypyistä akseliin), liukuja ja piruetteja.  Ryhmän valmentajana toimii Heidi Jokinen.

sunnuntai
klo 19.25-20.15
Hernesaaren jäähalli
190 euroa
+ jäsenmaksu 30e

 Hinta sisältää harjoituksen kerran viikossa. Laskutamme ilmoittautumisen yhteydessä. 

Varusteet

Tietoa oikeanlaisista varusteista 

Vakuutus

Seura ei vakuuta aikuisluistelijoita. Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurassa luistelevalla tulee olla lisenssi ja harrastuksen kattava tapaturmavakuutus.

Lisenssi ostetaan Suomen Taitoluisteluliiton sivujen kautta itse. Lisenssiin on mahdollista yhdistää OP:n tapaturmavakuutus, Sporttiturva. Ostaessasi vakuutuksettoman harrastajalisenssin, tarkista että oman vakuutuksesi kattavuus on vähintään samalla tasolla kuin vastaava OP:n tapaturmavakuutusIlman urheilutapaturmavakuutusta ei voi osallistua STLL:n jäsenseurojen harjoituksiin.

Lisätietoja ja lisenssin osto: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/