ML 2. SM-valintakilpailu 5. - 6.12.2015

 

 

Helsingin Taitoluisteluklubilla on ilo järjestää muodostelmaluistelun kauden 2. SM-valintakilpailut Helsingin jäähallissa Nordenskiöldinkadulla 5.-6.12.2015 lauantaina klo 15 alkaen ja sunnuntaina klo 13 alkaen.

 

Tulossivuille

 

Muodostelmaluistelun 2. SM-valintakilpailu näytetään suorana lähetyksenä

 

Tulevana viikonloppuna (5.-6.12.) Helsingissä luisteltava muodostelmaluistelun 2. SM-valintakilpailu näytetään kokonaisuudessaan suorana lähetyksenä. Lähetys on katsottavissa verkossa sekä Android- ja iOS-mobiilisovelluksilla.

”Ensimmäisen SM-valintakilpailun suora lähetys sai runsaasti kiitosta, joten on mahtavaa, että saamme välitettyä kisatunnelmat myös toisesta valintakilpailusta Helsingin jäähallista”, kertoo kilpailun johtaja Juha Timonen.

Muodostelmaluistelun SM-valintakilpailuihin osallistuvat SM-noviisit, SM-juniorit ja SM-seniorit. SM-noviisien kilpailupäivä on lauantai. SM-junioreiden ja -senioreiden kilpailu on kaksipäiväinen. Lauantaina luistellaan lyhytohjelma ja sunnuntaina vapaaohjelma. Kilpailuun osallistuu yli 600 luistelijaa 29 joukkueesta.

Muodostelmaluistelun Suomen mestaruutta puolustaa Marigold IceUnity, joka voitti viime vuonna kultaa ennen Rockettesia ja Team Uniquea.

 

Toimi näin:

1.Klikkaa itsesi osoitteeseen www.fanseat.com  tai lataa itsellesi Fanseat-sovellus suoraan Googlen Play-kaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fanseat tai iTunes -kaupasta: https://itunes.apple.com/fi/app/fanseat/id1052128304?l=fi&mt=8

2.Tarkista kilpailulähetyksen ohjelma ja aikataulu osoitteessa www.fanseat.com  . 

3.Tykkää Fanseat-sivusta Facebookissa ja seuraa Twitterissä @fanseatcom

3.Ota mukava asento, nauti suorista lähetyksistä ja kannusta suosikkijoukkuettasi jakamalla kilpailujen parhaat palat somessa hashtägillä #fanseat