Tintit, Timantit, MuodostelmaTimantit

Tintit
Timantit
MuodostelmaTimantit

 

Kehitysryhmiin otetaan jatkuvasti uusia innokkaita luistelijoita. Ryhmiin voi siirtyä ja niistä voi jatkaa eteenpäin myös kesken kauden.

 

Tintit

Tintti-ryhmä on ensimmäinen askel kilpaluistelun saralla. Harjoituksia on kahdesti viikossa.

Timantit

Luistelijat harjoittelevat monipuolisesti taitoluistelun eri elementtejä. Timanteille luodaan perusta muodostelma- ja yksinluistelun kilparyhmiin siirtymiselle. Ryhmä harjoittelee neljänä päivänä viikossa ja heillä on jääharjoittelun lisäksi baletti ja oheisharjoitus.
 

MuodostelmaTimantit

Muodostelmaluistelun pariin siirrytään useimmiten Tintti-ryhmän kautta tai kun taidot ovat muuten riittävät. MuodostelmaTimanteissa saa hyvät valmiudet jatkaa MiniSparkles-joukkueessa ja sieltä edelleen kilpajoukkueisiin.

MuodostelmaTimantit harjoittelevat kolmena päivänä viikossa. Jääharjoittelun lisäksi heillä on oheisharjoituksia. 

 

Kehitysryhmien toiminnasta vastaa nuorisopäällikkö Kristiina Suurkuukka. Häneen apunaan valmennuksessa ovat kokeneet ohjaajamme, mm. Heidi Jokinen ja Essi Rajaniemi.

 

Miten mukaan?

 

Jos olet kiinnostunut ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Voit myös olla yhteydessä Kristiina Suurkuukkaan. Heidätt tavoitat sähköpostitse osoitteista etunimi.sukunimi (a) helsingintaitoluisteluklubi.com.

 

Vakuutusturva

 

Jokaisen kehitysryhmissä luistelevan tulee itse huolehtia omasta vakuutusturvastaan. Luistelukouluvakuutus ei kata kehitysryhmissä luistelevia. Suosittelemme Suomen Taitoluisteluliiton HE -lisenssivakuutusta. Lisätietoja ja lisenssivakuutuksen osto www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit/