HTK myClub -käyttäjäksi

22.6.2016

 

Helsingin Taitoluisteluklubi ry on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla hallinnoimme luistelukoululaisten ja kehitysryhmien läsnäoloseurantaa, kausi- ja jäsenmaksuja, joukkueiden laskutusta, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jäsenenä jokaisen luistelijan perhe saa käyttöoikeuden myClubiin, jolla voi ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietoja, saada laskut ja jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivulle.

Laskut lähetämme sähköpostitse tai e-laskuina. Perinteisiä paperilaskuja emme enää lähetä postitse.

Myös joukkueiden laskutus siirtyy kesän aikana hoidettavaksi myClubin kautta. Rahastonhoitajat ja joukkueenjohtajat saavat omat tunnuksensa omien joukkueidensa asioiden hoitoon.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä seuran toimistoon, kirsi.nurmi-haikonen (a) helsingintaitoluisteluklubi.com.

 


Käyttöoikeuden aktivointi

Olet jo saanut tai tulet saamaan sisäänkirjautumisohjeet myClubiin sähköpostitse. Aktivoi käyttöoikeutesi klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Määritä itsellesi (luistelijakohtainen) oma haluamasi käyttäjätunnus ja salasana.

myClubin käyttö on ilmaista kaikille jäsenille.