Seurapäivä HTK 40v

27.10.2012

Kakku, kahvi ja mehu maistuivat juhlaväelle.
HTK:laisia vuosikymmenten varrelta: Tintti Wegeliuksen isä Yrjö Wegelius, Tiia-Riikka Pietikäisen äiti Pirkko Elo sekä puheenjohtaja Juha Timonen.

Seupäivä kokosi yhteen runsaat 400 katsojaa, jotka saivat nähdäkseen taidokkaita esityksiä ja luistelun iloa. Kiitokset kaikille esiintyjille ja valmentajille. Olette tehneet hyvää työtä ja ohjelmat lupaavat mielenkiintoista kisakautta. On upeaa saada edustaa näin elinvoimaista seuraa!

Juhlaväki kokoontui nauttimaan 40-vuotiskakusta ja kahvista. Moni vanha HTK:lainen tapasi toisensa pitkästä aikaa ja kuulumisia vaihdettiin iloisesti.

Juhlatoimikunta kokoama kuvakooste vuosikymmenten varrelta keräsi paljon kiitosta ja monet muistot palasivat mieliin.

Jäällä näimme kauden uusia kilpailuohjelmia kun joukkueet tulokkaista aikuisiin ja kilpailevat yksärit esittivät parasta osaamistaan. Edessä on jännittävä kilpailukausi.

Kiitokset juhlaväellä ja juhlatoimikunnalle!

 

* * * * * * * * * * *

19.10.2012

Vietämme seurapäivää HTK:n 40 vuotisjuhlan merkeissä.

Paikkana on kotihallimme Helsingin jäähalli lauantaina 27.10. klo 14.30. Luvassa on taidokasta taitoluistelua ja kauden uudet kilpailuohjelmat. Julkaisemme myös seuran uudistetun logon.

Juhlan kunniaksi nautimme koko seuraväki yhteiset kakkkukahvit klo 13 alkaen. Tervetuloa niin luistelijat kuin vanhemmatkin.

Juhlan lopussa on aikaa yhteiselle luistelulle joten myös luistelukoululaiset ja Tintit & Timantit pääsevät jäälle. Ottakaa luistimet mukaan!

Seurapäivänä otetaan myös viralliset joukkue- ja ryhmäkuvat kausijulkaisua varten. Kuvausaikataulu on toimitettu joukkueenjohtajille.

Luistelukoulujen ryhmäkuvat otetaan harjoitusten lomassa luistelukoulujäillä viikoilla 43 - 44.

Sisäänkäynti Seurapäivään tapahtuu Nordenskiöldinkadun puolelta ns. ravintola Pepe's ovesta, eli pääoven vasemmalta puolelta luiskan kohdalta suoraan yläkatsomon käytävälle.

Tervetuloa!