Onnea ja kiitos!

26.2.2012 klo 22:00

Onnittelut kaikille HTK:n SM-joukkueille sekä Kaisalle ja valmennustiimille, kaksi Suomen mestaruutta ja yksi hopea on upea saavutus. Tuhannet kiitokset kaikille talkoolaisille

Ensinnä onnittelut kaikille HTK:n SM joukkueille, kaksi Suomen mestaruutta ja yksi hopea on jälleen upea saavutus huipputasokkaassa suomalaisessa muodostelmaluistelussa.

Rockettes lunasti paikan MM-kisakoneeseen, tämä oli päätavoite, ja kun bonuksena tuli Suomen mestaruus, niin mikä sen hienompaa.

Team Fintasticille sanoisin, että SM hopea ei todellakaan ole huono saavutus. Kun WCCJ paikka oli jo varmistettu, niin iloitaan jokaisesta mitalista, vaikka ensin ehkä tuntuikin, että kulta otettiin pois ja vaihdettiin himmeämpään mitaliin, mutta Suomessa ja tässä seurassa hopea on todella hieno saavutus, onnea siitä.

Näiden edellisten lisäksi kun Finettes vielä lauantain kovatasoisessa noviisikilpailussa uusi Suomen mestaruutensa, niin kilpailullisesti oli upea viikonloppu.

 

Onnea Kaisa & muu valmennustiimi sekä kaikki luistelijat, hienoa työtä.

  

En tiedä kuinka osaan kylliksi kiittää kaikkia kisatalkoissa olleita, taas näytimme kuinka HTK hoitaa hommat, kiitosta tuli niin liiton väeltä kuin tuomareiltakin. Lainaus erään tuomarin lähettämästä kiitosviestistä ”nostitte riman pilviin” ja kiitos tästä kuuluu teille hyvät seuratoverit, ilman teitä tällainen ei olisi mahdollista, mahtavaa, KIITOS.

  

Onnittelut, kiitos ja kumarrus kaikille Helsingin Taitoluisteluklubilaisille.

 

Juha Timonen