Luistelua aikuisille sunnuntaisin Salmisaaren jäähallissa

26.2.2012 klo 20:00

Järjestämme aikuisille kaksi lyhytkurssia. Maaliskuussa päästään tutuiksi muodostelmaluistelun kanssa ja huhtikuussa ovat vuorossa Kaaret ja käännökset. Tule mukaan!

 

Muodostelmaluistelu tutuksi aikuisille - sunnuntaisin 4.3.-25.3.2012 klo 14.30-15.15 Salmisaaren jäähallissa

 

 

Kurssilla opetellaan muodostelmaluistelun perusteita ja edetään ryhmän taitojen ja toiveiden mukaan myös vaikeampiin kuvioihin.

 

Kurssille tullessa luistelijoiden tulee hallita eteen- ja taaksepäin luistelu, sirklaus, sekä jarruttaminen ja yksinkertaisimmat käännökset eteen-ja taaksepäin, jotta kuvioiden harjoittelu on mahdollista.

 

Tarvittavia perusluistelutaitoja käydään jonkin verran myös läpi tuntien aikana, mutta pääpaino on kuvioiden harjoittelussa. Kurssin ohjaajana toimii yksi seuramme kolminkertaisista muodostelmaluistelun maailmanmestareista, Rockettesin riveissä luistellut Minna Peiponen.

 

Kaaret ja käännökset - sunnuntaisin 1.-29.4.2012 (ei pääsiäisenä 8.4.) klo 14.30-15.15 Salmisaaren jäähallissa

 

Kurssin teemana ovat erilaiset kaaret ja käännökset (kaariluistelu, kolmoset, käänteet sekä mahdollisesti vastakolmoset ja vastakäänteet, sekä näiden erilaiset yhdistelmät).

Kurssille tullessa luistelijan pitäisi hallita perusluistelu eteen- ja taaksepäin, sekä yksinkertaiset käännökset. Kurssin ohjaajana toimivat seuramme kokeneet luistelukouluohjaajat.

 

Hinta 110€/luistelija/kurssi (sisältää seuran jäsenmaksun)

 

Ilmoittaudu mukaan

 

Tiedustelut luistelukoulu (a) helsingintaitoluisteluklubi.com