Harjoitusajat uudessa muodossa: ASIO online-kalenteri sekä nettifeedi otettu käyttöön

22.9.2016

Olemme ottaneet 6.9.2016 käyttöön ASIO online-kalenterin. Luistelijalle ja vanhemmille uudet ajat löytyvät seuran nettisivuilta osoitteesta:
www.helsingintaitoluisteluklubi.com/harjoitusajat/

 

Tarjolla on kaksi erilaista vaihtoehtoa:

 1. listanäkymä joukkueittain – sisältää entisen excelin mukaiset tiedot listana
 2. kalenterinäkymä johon voi valita halutessaan useammankin joukkueen/ryhmän tiedot. Viemällä kursorin tapahtuman kohdalle näette tarkemmat tiedot, mm. valmentajat sekä harjoituspaikan tarkan osoitteen ja reittikartan.

Rockettesilla on oma listanäkymänsä käyttäjätunnuksen ja salasanan takana.

 

Voitte myös valita minkä ajanjakson aikatauluja haluatte katsoa.

 • kuluva viikko ja seuraava viikko ovat vahvistettuja
 • sitä seuraavat viikot ovat alustavia ja niihin tulee lähes poikkeuksetta muutoksia
  • joskus harjoitusaika pysyy paikallaan mutta valmentajiin tulee muutoksia, joskus muuttuu enemmän tai koko vuoro peruuntuu.
  • muutoksia aiheuttavat mm. halleissa järjestettävät muut tapahtumat joiden vuoksi jää- tai salivuoromme peruuntuvat tai ajat muuttuvat, kilpailut, leirit, yms.
 • tällä hetkellä torstaina viikolla 38 vahvistettuna ovat viikkojen 39 ja 40 ajat, ensi viikolla viikon 41 ajat jne.
 • tavoitteenamme on, että viikko+2 -ajat olisi aina päivitetty keskiviikon kuluessa kalenteriohjelmaan
 • suosittelemme teitä tilaamaan oman joukkueenne ajat omaan kalenteriinne esimerkiksi kännykkäänne. Ohjeet löydätte klikkaamalla listanäkymän sivun oikeassa ylälaidassa olevaa oranssi boxia. Tämä takaa, että käytössänne on aina tuoreet ja ajan tasalla olevat tiedot.
 • valmentajat voivat tilata omat aikansa / työvuoronsa omaan kalenteriinsa
 • myös kilpailut tullaan lisäämään aikatauluihin 

Mitään erillisiä harjoitusaikatauluja ei enää lähetetä sähköpostilla ja vain ASIO-aikataulut ovat käytössä. Ainoa poikkeus ovat joukkueiden jäävahtivuorot joista vielä osan joukkueet tiedottavat keskuudessaan, MiniMintsin osalta vuorot on jo päivitetty ASIOon.

 

Aikataulujen päivitysvastuuta on myös siirretty päätoimisille valmentajillemme Kaisalle, Kristiinalle, Miljalle ja Tiia-Riikalle. Järjestelmän pääkäyttäjänä on seuran toiminnanjohtaja Kirsi.

 

Sen jälkeen kun aikataulut on vahvistettu pyritään kaikkia muutoksia välttämään. Kun sellaisia kuitenkin tapahtuu niin siihen on jokin hyvin perusteltu syy. Muutokset päivittyvät aikatauluihin heti ja näette aina tuoreen tiedon.

 

Uskomme siirtymisen ASIO-kalentereihin tuovan selkeän parannuksen harjoitusaikatauluista tiedottamiseen.  ASIO-kalenterit toimivat myös valmentajien työvuoroluettelona ja seuran työaikakirjanpidon osana.

Uusia aikataulujamme koskevat kommenttinne ovat tervetulleita seuran toimistolle, toimisto (a) helsingintaitoluisteluklubi.com.