Ajankohtaista

Hissitytöt palaavat Stockmannin Helsingin keskustan tavarataloon keskiviikkona 27.10.2010 KONEen 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Hissityttöinä ja -poikina toimivat Rockettes-luistelijat ja koripalloseura Puhu Junioreiden pelaajat.
Keskiviikon jää siirretty Paloheinänään sunnuntai-aamuun klo 8.00-9.00 (pysyvä muutos). Lauantaina 9.10. K2-lisäjää klo 8.00 HH.
Oletko harrastanut taitoluistelua aikuisiällä jo useamman vuoden? Vai oletko lopettanut kilpaluistelu-urasi vuosia sitten, mutta mielesi tekee jäälle kertailemaan vanhoja ja oppimaan uutta? Uusi ryhmämme Hernesaaressa on juuri Sinua varten.
sunnuntaina 31.10. klo 13.30-15.30 Areenalla
Syksyn luistelukoulujamme alkavat. Viikarit on uusi vauhdikas ryhmä pojille. Tarjolla on omat ryhmänsä niin Tenaville kuin Harrastajille & Taitureille, muodostelmakoululle ja aikuisille. Tervetuloa mukaan!
Kilparyhmien harjoitukset Helsingissä ovat alkaneet. Yksinluistelijat aloittavat päiväleirillä Salmisaaressa, Team Fintastic ja Rockettes leireilevät jo perinteisesti Prahassa. MiniMints suuntaa omalle leirilleen Kisakallioon.
RSS ATOM