Ajankohtaista

Keskiviikon jää siirretty Paloheinänään sunnuntai-aamuun klo 8.00-9.00 (pysyvä muutos). Lauantaina 9.10. K2-lisäjää klo 8.00 HH.
Oletko harrastanut taitoluistelua aikuisiällä jo useamman vuoden? Vai oletko lopettanut kilpaluistelu-urasi vuosia sitten, mutta mielesi tekee jäälle kertailemaan vanhoja ja oppimaan uutta? Uusi ryhmämme Hernesaaressa on juuri Sinua varten.
sunnuntaina 31.10. klo 13.30-15.30 Areenalla
Syksyn luistelukoulujamme alkavat. Viikarit on uusi vauhdikas ryhmä pojille. Tarjolla on omat ryhmänsä niin Tenaville kuin Harrastajille & Taitureille, muodostelmakoululle ja aikuisille. Tervetuloa mukaan!
Kilparyhmien harjoitukset Helsingissä ovat alkaneet. Yksinluistelijat aloittavat päiväleirillä Salmisaaressa, Team Fintastic ja Rockettes leireilevät jo perinteisesti Prahassa. MiniMints suuntaa omalle leirilleen Kisakallioon.
Eeva Aittola-Räty menehtyi äkilliseen sairaskohtaukseen 3.7.2010. Eeva oli JääLeidien pitkäaikainen joukkueenjohtaja ja luistelija. Jäämme kaipaamaan aina iloista ja aktiivista Eevaa.
Helsingin urheilupalkintotoimikunta on päättänyt myöntää Rockettesille kunniamaininnan ja stipendin.
Hopealle Kanadan Nexxice ja pronssille Musketeers. Junioreiden maailmanmestaruudesta luistetiin Göteborgissa 12.-13.3.2010.
RSS ATOM