Ajankohtaista

Rockettesille kultaa Talviuniversiadeissa. Suomelle kaksoisvoitto kun Marigold IceUnity luisteli hopealle.
Yksinluistelijoilla oli kiireinen kisaviikonloppu kun samaan aikaan osallistuttiin kolmeen kilpailuun joista kaikista saatiin myös mitalisijoja.
Finettes voittoon, Team Fintastic varmisti paikkansa junioireiden MM-kisoihin, vapaaohjelman voitto toi Rockettesille hopeaa.
Tervetuloa tutustumaan luistelukouluihin Paloheinään su 19.12. klo 11-12. Luistimet mukaan myös äidille ja isälle. Luistelukoulut käynnistyvät vuoden vaihduttua viikolla 1. Ilmoittaudu mukaan.
Jääpuistossa Rautatientorilla esiintyy tänä talvena runsaasti muodostelmajoukkueita. Sunnuntaina 12.12. vuorossa ovat Finettes ja Team Fintastic. Tule seuraamaan klo 14-15!
Rockettes, Team Fintastic, Finettes ja MiniMints hiovat tällä viikolla ohjelmiaan ja tekniikkaansa yhdessä italialaisen jäätanssivalmentajan Maurizio Margaglion kanssa.
Oletko 6-10 -vuotias innokas luistelija? Haluatko harjoitella mukavassa joukkueessa ja oppia muodostelmaluistelua? Tule lauantaina 4.12. klo 13.30-14.15 Helsingin jäähalliin kokeilemaan luistelua MiniSparklesissa.
RSS ATOM