Ajankohtaista

SM 2012 (13.1.2012)
SM-kilpailut on 40 vuotisjuhliaan viettävän seuramme päätapahtuma vuonna 2012. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi talkoolaiseksi. Apusi on korvaamattoman arvokas. Oman joukkueen suorituksen näkee varmasti.
ETK järjestämät 2. SM-valintakilpailut toivot joukkueillemme kultaa ja pronssia. Team Fintastic varmisti voitollaan paikkansa junioreiden MM-kisoihin, World Challenge Cup for Juniors, Göteborgissa.
Rockettes suuntasi joulupäivänä matkansa kauden ensimmäisiin kv-kisoihin Kanadan Londoniin, Synchro in the City -kilpailuun.
Kiitos! (17.12.2011)
Suuret kiitokset kaikille joulujuhlan esiintyjille. Kiitokset myös talkooväelle, olitte korvaamattomia juhlan järjestelyissä. Iloista mieltä ja rauhallista joulua kaikille!
Seuran yhteistä joulujuhlaa vietetään lauantaina 17.12. klo 14-16 Helsingin jäähallin harjoitushallissa. Luistimet mukaan myös vanhemmille, kaikki pääsevät lopuksi jäälle Joulupukin kanssa! Tarjoilut nyyttäriperiaattella, kaikki makoisat tarjottavat tervetulleita.
Vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken valinnassa on edetty jatkokarsintaan. Nyt on aika äänestää muodostelman kaksoisvoitto MM-kisoissa jatkoon!
MiniMints aloitti kautensa voittamalla kultaa, hopealle luistelivat sarjoissaan niin MiniSparkles kuin JääPrinsessat. JääLeidit sijoittui kuudenneksi.
Rockettes on mukana perjantaina 2.12. klo 20.05 MTV3 kanavalla Korkojen kera -ohjelman haasteessa. Kannattaa katsoa!
Järjestämme aikuisille suunnatun kaaret ja käännökset kurssin torstaisin Salmisaaren jäähallilla klo 19.45-21.15.
RSS ATOM