Ajankohtaista

Seuran yhteistä joulujuhlaa vietetään lauantaina 17.12. klo 14-16 Helsingin jäähallin harjoitushallissa. Luistimet mukaan myös vanhemmille, kaikki pääsevät lopuksi jäälle Joulupukin kanssa! Tarjoilut nyyttäriperiaattella, kaikki makoisat tarjottavat tervetulleita.
Vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken valinnassa on edetty jatkokarsintaan. Nyt on aika äänestää muodostelman kaksoisvoitto MM-kisoissa jatkoon!
MiniMints aloitti kautensa voittamalla kultaa, hopealle luistelivat sarjoissaan niin MiniSparkles kuin JääPrinsessat. JääLeidit sijoittui kuudenneksi.
Rockettes on mukana perjantaina 2.12. klo 20.05 MTV3 kanavalla Korkojen kera -ohjelman haasteessa. Kannattaa katsoa!
Järjestämme aikuisille suunnatun kaaret ja käännökset kurssin torstaisin Salmisaaren jäähallilla klo 19.45-21.15.
Viralliset joukkue-, ryhmä- ja yksilökuvat on otettu. Pääset tutustumaan ja tilaamaan niitä Tomas Whitehousen nettikaupan kautta. Käyttäjätunnuksen ja salasanan saat joukkueenjohtajaltasi.
Seurapäivässä näimme valloittavia nuorten luistelijoiden esityksiä ja saimme ensikokemuksen kauden uusista kilpailuohjelmista.
Syyskokous pidettiin maanantaina 31.10. Kokouksessa esitetiin ja hyväksyttiin tilikauden 2010-201 toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajan lausunto.
RSS ATOM