Ajankohtaista

Team Fintastic on nyt seitsenkertainen junioreiden mestari! Suomelle kaksoivoitto Musketeersin sijoittuessa hopealle. Pronssia Kanadan Les Suprêmes -joukkueelle. Onnea!
Kuuntele joukkueen mietteitä kisojen alla
JääLeidit hopealle Leipzigin kilpailuissa. Hopeaa myös Mirva Jokivallille Interpretation II Damen AK I/II sarjassa.
Muodostelmaluistelun hallitseva maailmanmestari Rockettes, on tänään 8.3.2012 ollut keskeisessä roolissa lyhyen radan pikaluistelun maailmanmestaruuskilpailujen avajaisissa Shanghaissa.
Kutsu HTK:laisille ja faneille
Vapaaohjelmapäivän kaikki suoritukset ovat nähtävissä netissä.
Onnittelut kaikille HTK:n SM-joukkueille sekä Kaisalle ja valmennustiimille, kaksi Suomen mestaruutta ja yksi hopea on upea saavutus. Tuhannet kiitokset kaikille talkoolaisille
Järjestämme aikuisille kaksi lyhytkurssia. Maaliskuussa päästään tutuiksi muodostelmaluistelun kanssa ja huhtikuussa ovat vuorossa Kaaret ja käännökset. Tule mukaan!
Rockettes luisteli muodostelmaluistelun Suomen mestariksi Espoon Barona Areenalla sunnuntaina. Joukkue oli molempien päivien ykkönen ja keräsi kauden ennätyspisteet 213,96. Rockettes varmisti liiton valintakriteerien mukaisesti näin myös paikkansa MM-kisoihin Göteborgiin. STLL vahvistaa valinnat alkuviikosta.
Junioreiden sarjassa käytiin tiukka kilpailu. Team Fintastic tuli toiseksi häviten vain 1,48 Helsingin Luistleijoiden Musketeers joukkueelle. Kolmen viikon päästä joukkueet kohtaavat World Challenge Cupissa Göteborgissa.
RSS ATOM