Ajankohtaista

HTK - uusi logo (29.10.2012)
Seuran logo on saanut uuden raikkaan ilmeen.
Seupäivä kokosi yhteen runsaat 400 katsojaa, jotka saivat nähdäkseen taidokkaita esityksiä ja luistelun iloa. Kiitokset kaikille esiintyjille ja valmentajille. Olette tehneet hyvää työtä ja ohjelmat lupaavat mielenkiintoista kisakautta. On upeaa saada edustaa näin elinvoimaista seuraa!
Muodostelmaluistelun kilpailukausi käynnistyi Finlandia Trophyssa 5.10.
Oulunkylän jäähalli on suljettuna viikot 40, 41 ja 42. Keskiviikon luistelukouluryhmät siirretään remontin ajaksi perjantaiksi Malmille klo 18-18.45. Muiden ryhmien osalta harjoitusaikojen uudelleen järjestely on työn alla ja tiedotamme niistä erikseen.
HTK:n ja MTK:n minit ja silmut kilpailivat 25.9. seurakisassa.
Vauvauutisia! (17.9.2012)
Päävalmentaja Kaisa Niemisen perhe on kasvanut. Eliot syntyi eilen sunnuntaina 16.9.2012. Sydämelliset onnittelut koko perheelle.
HTK jatkaa yhteistyötä Liikuntaviraston kanssa Easysport-taitoluistelukoulujen parissa. Harrasteliikunnassa osallistumisen kynnys on mahdollisimman alhainen.
Kilpailukausi käynnistyi su 9.9. kutsukilpailuilla. Pinja Tauriainen sijoittui debytanttien sarjassa pronssille.
JääLeidit on HTK:n aikuismuodostelmaluistelujoukkue. Leidit harjoittelevat jäällä kerran viikossa. Kauden 2012-2013 aikana Leidit ehtivät vaihtelevalla kokoonpanolla kilpailemaan virallisten kilpailujen lisäksi myös aluemestaruuskilpailuissa.
RSS ATOM