Ajankohtaista

Onnea Team Fintastic!
Tintti ja Timantti -ryhmiin voit tulla kokeilemaan luistelua kanssamme. Avoimet kokeilujäät viikolla 11 ja 12. Myös yksinluistelun kilparyhmissämme on tilaa.
Lauantain luistelukoulut pidetään poikkeuksellisesti Hernesaaren jäähallissa sekä 9.3. että 16.3. Ajat säilyvät ennallaan, vain paikka muuttuu sillä Töölön jäät on peruutettu kilpailujen vuoksi. Muutos koskee sekä aikuisten perusryhmää että tenavia.
Finettes uusi noviisien Suomen mestaruutensa. Team Fintastic hopeaa, Rockettes pronssia.
Onnea! Hieno suoritus.
Rockettes oli mukana esiintymässä Art on Ice showssa 9.2.2013. Taitoluistelun EM-, MM- ja olympiamitalistien tähdittämä show on tunnettu myös akrobaateistaan, valoefekteistään sekä artisteista musiikkimaailman huipulta. Katso nyt YLE Areenasta.
French Cup 2013 (2.2.2013)
Rockettes pronssia, Finettes hopeaa French Cupissa.
Haaveiletko luistelusta MM-kisoissa? Onko toiveesi luistella Team Fintasticin tai Rockettesin riveissä? Haluatko olla tulevaisuuden jääprinsessa ja seurata Kiira Korven teränjälkiä? HTK:n kehitysryhmät ovat tie kilpajäille — muodostelmaluistelussa aina maailman huipulle asti. TERVETULOA KOKEILEMAAN LUISTELUA KANSSAMME SALMISAAREN JÄÄHALLIIN SUNNUNTAINA 3.2. KLO 13.15-15.15
RSS ATOM