Ajankohtaista

HTK:n joukkueet onnistuivat erinomaisesti kauden avauskilpailussa Turussa. Kaikki kolme SM-joukkuettamme Rockettes, Team Fintastic ja Finettes voittivat omat sarjansa.
Yksinluistelun K3 ja K2 kilparyhmässämme on vielä muutama paikka vapaana kilpauraansa aloittaville mineille ja silmutasoisille luistelijoille. Ota yhteyttä yksinluistelun päävalmentaja Tiia-Riikka Pietikäiseen koeluistelun sopimiseksi (puh: 0400 328070 tai tr.pietikainen@gmail.com)
Lauantain luistelukoulumme sekä Kristallien, Briljanttien ja Tinttien tunnit pidetään la 17.10. ja la 24.10. Hernesaaren jäähallissa. Aika pysyy ennallaan, vain paikka vaihtuu.
Tervetuloa kaikki, niin vanhat kuin uudetkin, kehitysryhmäluistelijoiden vanhemmat harjoittelemaan luistelutaitoja! Aloitus on nyt sunnuntaina 11.10.
Hei aikuisluistelija, luistelijan äiti, isä, isovanhempi, ystävä, kiinnostaako muodostelmaluistelu? Oletko aina halunnut itse kokeilla miltä tuntuu rivissä luistelu tai piirissä pyöriminen? Mikä on hartiaote ja miten musiikin tahtiin luistellaan? Ilmoittaudu mukaan viiden kerran lyhytkurssille!
RSS ATOM